TOTALENTREPRENAD

Sydäng Bygg & Badrum är totalentreprenören som hjälper våra kunder med badrumsrenoveringar, köksrenoveringar, totalrenoveringar, målningsarbeten, tapetsering och ombyggnader. Vi är byggfirman som hjälper er att gå från idé till verklighet!

BADRUMSRENOVERING

Behöver du hjälp med din badrumsrenovering? Vi på Sydäng Bygg & Badrum är specialister på just badrumsrenoveringar. När ni renoverar badrummet med oss får ni alltid ett fast pris, en fast tidplan och en engagerad projektledare.

Läs mer

KÖKSRENOVERING

Är det dags att renovera köket? Från skiss till färdigt kök, vi hjälper dig hela vägen! Vi lämnar alltid 2 års garanti, 10 års ansvarstid, fast pris och tidsplan på din köksrenovering. Vi på Sydäng Bygg & Badrum hjälper er att förverkliga ert drömkök.

Läs mer

TILLBYGGNAD

Går du i tankarna att bygga ut? Vi hjälper dig gärna med allt från planering till färdigställd byggnation. Vi har mycket goda kontakter med arkitekter & konstruktörer som hjälper dig med dina ritningar och bygglovshandlingar.

Läs mer

TOTALRENOVERING

Behöver du totalrenovera bostaden? Vi på Sydäng Bygg & Badrum är specialiserade på totalrenoveringar och hjälper mer än gärna till med helhetslösningar.

Läs mer

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT
PÅ DIN RENOVERING

VI SOM HJÄLPER DIG

Vi på Sydäng Bygg & Badrum har lång och bred erfarenhet inom byggbranschen. Vår passion är att genomföra kvalitativa byggprojekt tillsammans med våra kunder. Kontakta oss gärna om ni har några frågor eller vill bolla idéer med oss kring din renovering & byggprojekt. Vi är byggföretaget som hjälper dig att gå från idé till verklighet!

SE VÅRA REFERENSOBJEKT